2 svar på ”Sista peepen i Sthlm

 1. Hej Cherise!
  Hoppas Du kan få minska på stressen efter en jobbig period.
  Vad jag förstår är Din läppar inte botoxade? Är Dina läppar helt naturliga med visst genetiskt inslag från Nigeria och putar därför fint utan botox!
  När kommer Du till Stockholm Cherise Jag tänkte Club Heart-Beat, etc, etc…

  • Hej!
   Förlåt för ett väldigt sent svar. Jag gjorde läpparna för snart fyra år sen och det kan nog finnas kvar lite rest material. Men har alltid haft stora läppar naturligt. Jag är svensk/afro amerikan och har nog fått mina läppar där ifrån då. Hade jag släkt forskat hade det kanske visat sig att jag har rötter från Nigeria. Jag är inte jätte mycket i Sverige och jobbar för tillfället tyvärr. Och har nog inte varit på Heart beat sen förra vintern tyvärr. JAg kan tyvärr inte svara på när jag kommer vara där nästa gång <3<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *